Massagepraktijk Jacqueline & Miranda | Infrarood
363
page-template-default,page,page-id-363,page-child,parent-pageid-113,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Infrarood

Last van spierpijn of voelt het lichaam stijf aan? Met behulp van een infraroodlamp zullen de spieren weer soepeler worden en zal de doorbloeding van het lichaam verbeterd worden. Daarnaast zal het lichaam in een ontspannen staat komen waardoor u optimaal kunt genieten van de behandeling!

Het lichaam wordt evenwichting en egaal opgewarmd met behulp van een infraroodlamp. Dit geeft het lichaam een aangenaam gevoel. Dit is het gevolg van de werking de infraroodlamp. Deze lichtstralen dringen door tot diep in de huid waardoor de bloedsomloop wordt bevorderd. Uiteindelijk wordt de stofwisseling gestimuleerd waardoor de afvalstoffen sneller verwijderd zullen worden uit het lichaam. Ook bij spierpijn zal de warmtelamp een positief effect hebben op de afvoer van de stoffen uit het lichaam en zal de doorbloeding van de spieren verbeteren. Hierdoor zal de spierpijn sneller herstellen.

Heeft u interesse in deze massage? Neem dan contact op via de contactpagina of bel naar (06) – 47 68 76 63.

Tarieven

Prijs (30 minuten) € 25,00
Prijs (60 minuten) € 44,50