Over ons

Een lang gekoesterde droom was het altijd van ons. Samen een massagepraktijk openen.

 

In 2000 starten wij de opleiding tot sportmasseur bij de 1e NVVS in Rotterdam. Dit was de plek waar wij elkaar ontmoeten en het plan maakte om verder door te leren tot massagetherapeuten. Naast deze opleiding startte Jacqueline haar succesvolle praktijk aan huis “Sportmassagepraktijk Jacqueline” in Spijkenisse. Na een paar jaar verhuisde zij met haar praktijk naar het Centrum van Spijkenisse wat al snel te klein bleek voor het snel groeiende cliëntenbestand.

 

Ze verhuisde naar de praktijk in Vlinderveen Waterland waar ze 7 jaar met veel plezier heeft gewerkt en meer disciplines heeft toe kunnen voegen aan haar praktijk. De “Beauty” en de “Pedicure” en daar was het succesvolle “Beauty en Sportmassagepraktijk Jacqueline”.

 

Tegelijkertijd startte Miranda haar praktijk in regio Zwartewaal, Brielle. “Massagepraktijk Miranda Leban”. Na een aantal jaar daar gemasseerd te hebben en in Rotterdam als examinator te hebben gefunctioneerd, verhuisde zij in 2013 met haar praktijk naar Hotel Olaertsduyn in Rockanje. Toen eind 2015 het hotel haar deuren sloot, kwamen we weer samen. Met nog steeds diezelfde lang gekoesterde droom.

Het samen werken was als van ouds. Samen hebben wij naast onze praktijken les gegeven in verschillende massagetechnieken, bij de 1e NVVS en van der Linden Body & Mind Wellness hebben we gemasseerd in veel bedrijven in het Rijnmondgebied en hebben wij op verschillende evenementen gestaan met onze massagetafels.