Ontspanningsmassage en aromatherapie

“De aanrakingen zijn veel lichter en minder gericht op de spieren. Doordat je hele lichaam gemasseerd wordt kom je meer in contact met jezelf”

 

De behandeling bestaat uit een volledige of gedeeltelijke lichaamsmassage. Het lichaam wordt op een zachte wijze gemasseerd. Dit is niet te vergelijken met een sportmassage. De aanrakingen zijn veel lichter en minder gericht op de spieren. Doordat je hele lichaam gemasseerd wordt kom je meer in contact met jezelf. Je voelt de spanning verminderen en dat gevoel zal enkele dagen aanhouden.
Tijdens de ontspanningsmassage maak ik gebruik van etherishe olien tenzij u aangeeft er geen prijs op te stellen.

 

Dat geur de gemoedstoestand beïnvloed is bekend. De gevolgen van stress, zenuwen, neerslachtigheid, energiegebrek… door de massage in combinatie met de etherische oliën verbeteren. Alle geurinformatie die wij krijgen, wordt doorgestuurd naar het limbisch systeem in de hersenen, de zetel van de emoties.

 

De oliën worden opgenomen in onze bloedstroom, door inademing of via onze huid. Dit beïnvloedt ons lichaam en stimuleert ons immuniteitssysteem. Bepaalde geuren zullen relaxeren, andere zullen dan weer stimulerend werken. De etherische olie zuivert en herstelt daarbij ook de huid.

 

Etherische olie kan je ook bij je thuis gebruiken in een aromabrander of in bad. Etherische oliën zijn vluchtige bestanddelen van aromatische planten. Je vindt ze in bloemen, bladeren, schors, zaden en wortels van planten.

 

Heeft u interesse in deze massage? Neem dan contact op via de contact pagina.

Tarieven

Meer informatie over onze Massage tarieven, deze kunt op U op onze tarieven pagina vinden.