Sportmassage

“Ongeacht welke training je uitvoert, iedere training zal een belasting zijn voor je spieren. Het is daarom belangrijk om goed voor het lichaam en spieren te zorgen”

Iedereen traint op zijn eigen manier. De één traint iedere dag, de andere minder vaak. Ongeacht welke training je uitvoert, iedere training zal een belasting zijn voor je spieren. Het is daarom belangrijk om goed voor het lichaam en spieren te zorgen. Met behulp van een sportmassage zal de kans op een sportblessure worden verkleind.

 

De sportmassage is uitermate geschikt voor iedereen die een sport beoefend. Recreant, amateur of topsporter. Een sportmassage is een massage die de belasting op de spieren zal verlichten. De sportmassage wordt toegepast om onder andere vermoeidheidsverschijnselen en de gevolgen van lichamelijke inspanning terug te dringen. Met behulp van een sportmassage zal uw lichaam de doorbloeding van uw spierweefsel stimuleren. Daarnaast zal het lichaam sneller de afvalstoffen uit het lichaam doen verwijderen. Het gevolg hiervan is dat het lichaam sneller zal herstellen waardoor je weer sneller kunt gaan sporten!

 

Heeft u interesse in deze massage? Neem dan contact op via de contact pagina.

Tarieven

Meer informatie over onze Massage tarieven, deze kunt op U op onze tarieven pagina vinden.